fidesz-orbanviktor
fidesz-orbanviktor
Életrajzok
 
Egyéb
 
FIDESZ felépítése
 
Orbán Viktor beszédei
 
Szavazás
Mi lesz a kormány sorsa?

2010-ig helyén marad
előrehozott választások lesznek
Gyurcsány távozik de a kormány marad
a népharag elsöpri erőszakos módon
a népszavazás hatására új választás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idő
 
számláló
Indulás: 2007-10-26
 
2006-os választási dal
 
Hírek
Hírek : Keressük a hatalmas mennyiségű uniós forrást

Keressük a hatalmas mennyiségű uniós forrást

xxx  2007.10.26. 21:14

Sokan keresik azt a hatalmas mennyiségű uniós forrást, ami az országba érkezik, így az Állami Számvevőszék (ÁSZ) is - fogalmazott Pelczné Gáll Ildikó.

A Fidesz alelnöke rámutatott: a számok nem tükrözik, hogy az uniós források felhasználása gazdasági növekedést indukálna, vagy hogy jobban élnénk. Az önkormányzati szektorba mintegy 1600 milliárd forintos európai uniós addicionális forrás érkezett, és a számvevőszék attól tart, hogy az óriási mennyiségű pénz ellenére a felhasználási oldalon ebben a szektorban megoldatlan feladatok és kielégítetlen felhasználási igények maradnak, miközben olyan fejlesztések jönnek létre olyan kapacitásokkal, amelyeket nem fognak tudni működtetni - ismertette a képviselő. Az uniós források nem a kormányzatot, hanem a magyar embereket illetik meg - mondta el ismét a politikus, s közölte, hogy az eddigi forrásfelhasználás nem volt hatékony, nem az ország célját szolgálta. Az infrastruktúra, amelyet a kormány létrehozott, Gyurcsány Ferenc politikai céljait szolgálja ki, politikai megrendeléseket is ad a hálózatoknak - mutatott rá a politikus. Ezt a kézi vezérléssel működtethető, pártcélokra is felhasználható infrastruktúrát meg kell szüntetni, hívta fel a figyelmet, hiszen - mint mondta -, ennek egyedüli célja az átláthatatlanság fenntartása mellett a közpénzek eltüntetése, nem pedig a magyar emberek érdekének kiszolgálása. Pelczné kijelentette, hogy a politikának ki kell vonulnia a döntéshozatalból, s egyben rámutatott arra is, hogy annak helye a tervezésben, az infrastruktúra-kiépítésben és a globális ellenőrzés területén van. Minden egyedi döntéshozatalnál a politika az átláthatatlanságot és a nyilvánosság kizárását vonja maga után, ezért tartunk ma ott, hogy az uniós forrásokat keressük, és csak azt tudjuk, hogy a kistérségi hálózatban a helyi vidékfejlesztési irodákban nagyon erős MSZP-s kötődés van, ami visszaélésre adhat lehetőséget - figyelmeztetett a képviselő. Hangsúlyozta: további korrupcióhoz vezetne Gyurcsány Ferenc javaslata, amely megélhetési politikusokká tenné a képviselőket. Az ÁSZ is kinyilvánította, hogy az uniós forrásokkal kapcsolatban a fehérgalléros bűnözés jelenléte jelentős kockázatot jelent.

Pelczné Gáll Ildikó bejelentette: országgyűlési javaslatot nyújtott be, amelynek tárgya a hálózatok megszüntetése, a kiválasztás, a három párhuzamosan működő hálózat rendszerszerű, szakmai alapon történő újraszervezésére irányul.

A Fidesz alelnöke sajtótájékoztatója elején leszögezte: pártja a hídlezárásra való felhívást törvénytelen cselekedetnek tartja.

 
egyéb oldalak
 
FIDESZ története
 
FIDESZ dokumentumok
 
Interjúk Orbán Viktorral
 
Galériák
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!