fidesz-orbanviktor
fidesz-orbanviktor
Életrajzok
 
Egyéb
 
FIDESZ felépítése
 
Orbán Viktor beszédei
 
Szavazás
Mi lesz a kormány sorsa?

2010-ig helyén marad
előrehozott választások lesznek
Gyurcsány távozik de a kormány marad
a népharag elsöpri erőszakos módon
a népszavazás hatására új választás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idő
 
számláló
Indulás: 2007-10-26
 
2006-os választási dal
 
Hírek
Hírek : Adóellenőrzés politikai megrendelésre?

Adóellenőrzés politikai megrendelésre?

xxx  2007.10.27. 17:20

A Fidesz áll elébe a vizsgálatoknak és meg fog védeni mindenkit, akit a hatalom diktatórikus eszközökkel próbál vegzálni - szögezte le csütörtökön Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter emlékeztetett a hétvégi és tegnapi híradásokra, amelyek Gyurcsány Ferenc egészpályás letámadási tervéről szóltak, melyet fideszes és fidelitasos politikusok ellen készül indítani. A hírek szerint Gyurcsány Ferenc ennek érdekében állami hatóságokat kíván politikai célra használni, hiszen fideszes vezetők elleni APEH-vizsgálatokról és a Fidelitas elleni feljelentésekről van szó - emlékeztetett a sajtóban megjelent hírekre a képviselő.

Emlékeztetett arra, hogy igen nagy káosz van a kormányon belül, amelynek egyik elindítója egyebek között a közpénzek eltűnésével kapcsolatos botrány, a korrupciós ügyek, Veres János kétes üzleti múltja. "Nyilvánvalóan káoszt okoz az is, hogy a hazugságok, az alkalmatlanság mély szociális válsághoz vezettek, amelynek jelei napról napra mutatkoznak, és amelynek jelei a jövő évi költségvetésből sem hiányoznak" - tette hozzá a Fidesz szóvivője. Mindez együtt vezetett Gyurcsány Ferenc végleges meggyengüléséhez pártján, frakcióján és koalícióján belül is, de még most is kizárólag a hatalom megtartására összpontosít - hívta fel a figyelmet Szijjártó. Mint mondta, a miniszterelnök ennek érdekében visszaél hatalmával, amikor állami szerveket, hatóságokat politikai célokra használ fel, hogy politikai riválisait, vagy vele szemben álláspontot képviselő embereket megfenyegesse. Példákat említve elmondta: az átlagosnál több APEH-vizsgálatra került sor azokkal szemben, akik regisztrációs adójukat visszaigényelték, vagy eljárás indult azok ellen az orvosok ellen is, akik felemelték a hangjukat az egészségügyi rombolással szemben.

Ma reggel a kormányszóvivő tagadta, hogy a miniszterelnök politikai célokra használ fel hatóságokat, ehhez képest azonban az APEH Vagyonvizsgálati Főosztálya vagyonosodási vizsgálatot rendelt el Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral szemben az elmúlt öt évre vonatkozóan. Szijjártó Péter a dokumentumokról szólva elmondta, hogy mindkettőt ugyanaz az osztály bocsátotta ki és a megbízások sorszáma is egymás után következik.

Szijjártó Péter közölte: ha az éppen regnáló hatalom állami hatóságokat arra használ fel, hogy politikailag elcsendesítsen másokat, az nem a demokrácia, hanem a diktatúra eszköztárába tartozik, és mindezzel azt üzeni, hogy mindenki fogja be a száját, mert aki nem így tesz, könnyen megütheti a bokáját. A Fidesz áll elébe a vizsgálatoknak és meg fog védeni mindenkit, akivel szemben a hatalom állami szervek és hatóságok politikai célokra való felhasználásával próbál meg eljárni - szögezte le a párt szóvivője.

 
egyéb oldalak
 
FIDESZ története
 
FIDESZ dokumentumok
 
Interjúk Orbán Viktorral
 
Galériák
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!