fidesz-orbanviktor
fidesz-orbanviktor
Életrajzok
 
Egyéb
 
FIDESZ felépítése
 
Orbán Viktor beszédei
 
Szavazás
Mi lesz a kormány sorsa?

2010-ig helyén marad
előrehozott választások lesznek
Gyurcsány távozik de a kormány marad
a népharag elsöpri erőszakos módon
a népszavazás hatására új választás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idő
 
számláló
Indulás: 2007-10-26
 
2006-os választási dal
 
Hírek
Hírek : Szánalmas kísérlet Szijjártó besározására

Szánalmas kísérlet Szijjártó besározására

xxx  2007.10.30. 17:23

"Amit ma a szocialistáktól hallhattak, az egy szánalmas és nevetséges kísérlet arra, hogy besározzák a Fidesz szóvivőjét."

A két fideszes érintettségű győri céggel kapcsolatban elmondta: mind a két vállalkozás úgy jutott pályázati pénzekhez, hogy a forrásokat elosztó bizottság MSZP-s tagjai mindkét szavazás alkalmával igennel szavaztak a pályázati pénzek ilyetén való elosztásáról, továbbá a két fideszes bizottsági tag már jóval a szavazás előtt jelezte érintettségét, s emiatt tartózkodott a döntésben való részvételtől.

Az alpolgármester tájékoztatott arról, hogy a győri közgyűlés pályázatot hirdetett a mikro-, kis- és középvállalkozások részére. A pályázatokról - mint mondta - a gazdasági, idegenforgalmi és informatikai bizottság döntött. Mivel a bizottság kétszer is tárgyalta az előterjesztést, így két alakalommal is át lehetett tekinteni a pályázatot benyújtott cégek listáját, és azok pályázati anyagait - tudatta.

Szánalmas kísérlet Szijjártó besározására (Németh Zoltán)

A szóban forgó bizottságnak két szocialista tagja van: Kun András valamint Ferenczi Lajos, akik mindkét alkalommal igennel szavaztak a pályázatokkal kapcsolatban - ismertette a Fidesz győri elnöke. Elmondta, hogy a bizottsági tagoknak az alapos tájékozódásra is lehetőségük volt a benyújtott pályázatokkal kapcsolatban, ugyanis azok anyagát a bizottsági tagok már hónapokkal korábban kézhez kapták. Mindkét fideszes bizottsági tag a vonatkozó szavazások előtt jelezte érintettségét, s emiatt tartózkodtak is a szavazásokon való részvételektől - húzta alá a politikus.

Tehát mindkét szocialista tag tisztában volt azzal, hogy milyen cégek pályázatairól szavaznak, s azzal is tisztában voltak, hogy fideszes érintettségű cégekről van szó - összegezte Németh Zoltán a tényeket. Kijelentette: minden bizonnyal azért szavaztak igennel, mert úgy gondolták, hogy jó pályázatokról van szó, melyek támogatásra érdemesek.

Mindezekből egyértelműen látszik - hívta fel a figyelmet Németh Zoltán - hogy egy szánalmas lejáratási kísérletnek vagyunk tanúi.

Tavaly is volt pályáztatás - emlékeztetett -, akkor az MSZP és az SZDSZ képviselői voltak a győri képviselőtestületben. Mint mondta, korábban mindösszesen egy munkacsoportot hoztak létre az akkor beadott pályázatok elbírálására, most viszont egy bizottság és a közgyűlés közösen dönt arról, hogy kik kapják meg a támogatásokat.

Ez a munkacsoport 1 millió forintot ítélt meg annak a Szenior 2003 Kft.-nek, melynek ügyvezetője 2006-ban az önkormányzati választásokon szocialista színekben indult, s akinek az édesapja akkor a győri gazdasági bizottság tagja volt szocialista színekben - tájékoztatott.

Ezt követően még egy esetet említett az önkormányzati politikus: A KIR Kft.-nek 600 ezer forintot ítélt meg a pályázatokat elbíráló munkacsoport, s a KIR Kft. ügyvezetője és tulajdonosa Kun Gergely, aki Kun András akkori polgármester, ma önkormányzati képviselő fia.

Németh Zoltán felhívta a figyelmet arra, hogy a szocialisták által ma hírbe hozott egyik vállalkozás, a Medici Travel Bt. a tavalyi évben is 500 ezer forintos támogatásban részesült, amit még az előző, szocialista többségű városvezetés ítélt oda neki.

Újságírói kérdésre válaszolva a győri alpolgármester kijelentette: az általa elmondottak hitelességét jegyzőkönyvekkel és cégkivonatokkal is igazolni tudja.

 
egyéb oldalak
 
FIDESZ története
 
FIDESZ dokumentumok
 
Interjúk Orbán Viktorral
 
Galériák
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!